При този резултат няма как да ми се иска оставката,

...
При този резултат няма как да ми се иска оставката,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова и нейната оставка след избори

При този резултат няма по какъв начин да ми се желае оставката, само че ще се откри някой, който да я изиска, тъй като виждам какви са внушенията на някои, че успехите в страната не се дължат на управлението на партията, сподели лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред бТВ.

ГЕРБ са изгубили 17% спрямо предишните изборите. ПП-ДБ губят 300 000 гласа спрямо предишните избори. " Възраждане " губят 189 000 гласа. На фона на това резултатите на Българска социалистическа партия са неоспорим триумф, тъй като ние покачваме гласовете партията с 50 000 гласа ", уточни Нинова.

По думите й ГЕРБ и Политическа партия изгубили толкоз доста гласове поради безпринципната сглобка. Според нея резултатите на левицата се дължат на поредната политика на партията.

Нинова уточни, че и машинното, и хартиеното гласоподаване си имат минуси и плюсове. По думите й това, което ДАНС направила 48 часа преди изборите, било провокация. " Големите терзания за злоупотреби с машините стоят ", акцентира тя.

Нинова разяснява и вотът на съмнение, който е иницииран от Българска социалистическа партия. По думите й водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов не желал да се внася избор по време на предизборната акция. Тя уточни, че за момента имат подписите и на Има Такъв Народ, чакат единствено Костадинов да се произнесе. Нинова бе безапелационна, че ще го внесат.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР