„При толкова много победители тази вечер, които чуваме, коалиция ГЕРБ-СДС

...
„При толкова много победители тази вечер, които чуваме, коалиция ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Големите победители са българите, които излязоха да гласуват

„ При толкоз доста спечелили довечера, които чуваме, коалиция ГЕРБ-СДС не е належащо да излиза и да припомня,че за 14 път подред печели избори. Това са петите следващи парламентарни избори. Мислим,, че има огромен победител довечера и това са българите, които излязоха да гласоподават, макар напрежението, макар Ковид, макар неприятното време. Адмирации преди всичко “. Това сподели на изказване пред публицисти Любен Дилов-син - претендент за народен представител от ГЕРБ, пред централата на партията.

„ В момента е една доста радостна обстановка, в която всички се поздравяват, приказват, вършат планове за кабинети. Това, за което би трябвало да си даваме сметка, е, че изборите, които завършваха, костваха към 150 млн лв.. Ако има нови избори заради неспособност на бъдещите депутати да сформират нов кабинет, те ще костват още най-малко 100 млн. лв.. А има и президентски избори, които ще костват към 100 млн. лв. “, разяснява още той.

„ Важно е като поизтрезнеем от тази изборна нощ и огромните победи, които честваме, да си дадем сметка дали можем да похарчим 350 млн. лв. в границите на тази година, в която би трябвало да се съвземем от коронавирус, да преодолеем следствията от него. Това не оферта, а разсъдък към всички, които ще бъдат в идващия парламент “, съобщи Дилов-син.

„ Най-важното, което би трябвало да се каже, е че резултатът - че толкоз доста обединения участват в българския парламент, е благополучен “, сподели Любен Дилов-син.

Не виждам смисъл да се договаря сега, сбит беше той в отговор на въпрос от публицисти с кого ще се коалира ГЕРБ в идващия парламент.

Той посочи, че най-вероятно изказване публично от водача на ГЕРБ ще има на следващия ден, когато излязат резултати от паралелното броене или дефинитивни резултати.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР