При срещите и разговорите в район Овча купел“ кандидатите за

...
При срещите и разговорите в район Овча купел“ кандидатите за
Коментари Харесай

Карлос Контрера, ВМРО: Фокусът ни е върху кварталите и крайградските зони

 izbori_2023_v1_013

При срещите и диалозите в регион „ Овча купел “ претендентите за кметове и общински съветници на Вътрешна македонска революционна организация за София показаха концепциите за развиване на крайградските зони и кварталите.

 

Карлос Контрера, претендент за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация, акцентира, че капиталовата стратегия на града би трябвало да се прави на правилото от периферията към центъра.

 

Това значи осъществяване първо на плановете за кварталите и крайградските зони. Конкретно за регион „ Овча купел “ Вътрешна македонска революционна организация предлага да се стартира с главен ремонт и реорганизация на ул. „ Любляна “ - замяна на подземната инфраструктура, ремонт на пътните платна, тротоарите, уличното осветяване.

 

Отделно от това, съгласно Вътрешна македонска революционна организация, следва да се стартират от дълго време отлаганите поправки на вътрешнокварталните улици, за което представителите на Организацията оферират да се отделят почти 5 млн. лева за уличната мрежа на региона, в това число кв. Горна баня. 

 

Други съответни планове, които влизат в програмата на Вътрешна македонска революционна организация, са създаване на канализацията в кв. Горна баня, с. Мало Бучино, в това число вилната зона „ Манилов дол “, създаване на детска градина в с. Мало Бучино с яслени групи, откриване на две експресни линии: с. Мало Бучино - кв. Суходол - Министерски съвет Сливница и с. Мало Бучино - кв. Суходол - кв. Горна Баня - Министерски съвет Горна Баня- Министерски съвет Мизия.

 

На среща с жителите в с. Мало Бучино Карлос Контрера сложи акцент и върху тематиката за гробищните паркове. Неговото предложение е да се изработят подробни устройствени проекти за всички гробищни паркове в дребните обитаеми места и кварталите, с цел да се благоустроят. Предложението на Вътрешна македонска революционна организация е през 2024 и 2025 година да се обезпечат средства за ремонт на огради, алеи, създаване на чешми, слагане на осветяване и създаване на видеонаблюдение.

 

Вътрешна македонска революционна организация излиза с ясни и съответни оферти на тези избори с решения за съответни проблеми на София и кварталите.

 

Смятам, че софиянци няма да се доверят на политически дилетанти и парашутисти. София има потребност от готови хора с ясни задължения, а не от политика „ ала-бала “. Затова считам, че Вътрешна македонска революционна организация ще събере забележителна поддръжка от всички тези, които не желаят опити с града от всякакви самозванци в политиката. Вътрешна македонска революционна организация е поръчител, че извършения в жанр Кирил Петков няма да бъдат позволени в София, разяснява Карлос Контрера.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР