При създаването на корпоративния уебсайт често се случва предприемачите да

...
При създаването на корпоративния уебсайт често се случва предприемачите да
Коментари Харесай

Само един въпрос

При основаването на корпоративния уеб страница постоянно се случва бизнесмените да не знаят по какъв начин да оформят раздела „ За нас “, по тази причина и от време на време изобщо пренебрегват обособяването му.

Сред най-големите проблеми на този раздел са:
Да не звучи по този начин, като че ли се хвалимДа не знаем какво да напишемДа не знаем какъв брой да напишемДали се вписва в останалата част от наличието
Решението на всичко това се крие в отговора на един елементарен въпрос: Защо потребителите би трябвало да купят от вас?

Страницата „ За нас “ е за консуматори

Тя би трябвало да осведоми евентуалните клиенти за това кои сте вие, какво е вашето минало, по какъв начин се отличавате от съперниците и за какво тъкмо вие можете да решите даден проблем. Това е мястото, където да опишете квалификациите и неповторимите си особености.

Придържайте се към обстоятелствата и ги представете на публиката по атрактивен метод. Покажете знания и отговорно отношение.

Как да пишете?

Кратко, забавно, с фокус върху потребителя.

Подгответе текст с 250-500 думи, за фирмите нормално най-хубавите текстове са към 350. Този размер е задоволителен, с цел да спечелите доверието и благосклонностите на хората. Карайте всъщност и разкрийте същността си.

Освен това, наблягайте повече на „ ти “/„ Вие “ или „ твоето “/„ Вашите “, в сравнение с „ ние “, „ аз “, „ нашите “ или „ моето “.

Обяснете за какво сте в бизнеса

Да обясните повода за какво се занимавате тъкмо с тази промишленост може да ви открои от конкуренцията.

В страницата „ За нас “ на една компания, занимаваща се с реституция и ремонт на тухлени комини, която бе мой клиент, притежателят държеше да бъде споделено, че са ангажирани с историческите здания и желаят да оказват помощ за тяхното възобновяване. Затова обяснихме, че той е в бизнеса, с цел да резервира благосъстоянието на общността, в която живее.

Разкажете история

Разделът „ За нас “ е най-подходящият да разкажете в резюме историята зад основаването на марката ви, по какъв начин сте помогнали на някой консуматор, по какъв начин сте оформили философията си или нещо друго.

Тук можете да нарушите правилото за до 500 думи, само че единствено в случай че споделяте нещо доста забавно, въпреки всичко всички обичаме разказите.

Накарайте ги да създадат последваща стъпка

Защо имате уеб страница? Вероятно тъй като желаете да натрупате пари. Чрез страницата „ За нас “ можете да подканите всички да създадат идната стъпка – това би било елементарно, в случай че авансово към този момент сте обяснили по какъв начин посредством продукта или услугата си ще разрешите даден проблем, който аудиторията има.

Толкова ли е значима страницата „ За нас “?

Да! Имате потребност от нея по две аргументи:
Потребителите чакат да я видят и да имат опция да я посетятМогат да оказват помощ за класирането на уеб страницата ви в търсачките
Чувал съм доста хора да споделят, че тези страници са факсимиле, само че все пак, всички ги употребяват. Благодарение на тях можете да се възползвате от шанса да изкарате на напред във времето неповторимите ви характерситики, и то в миг, в който потребителите сами са показали интерес да схванат какви са те.

Ако този раздел към момента липсва в уеб страницата ви, създайте подобен още през днешния ден! Има причина да сте в бизнеса. Споделете я със света.

Джейсън Макбрайд за Medium.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР