При проверка на камион в района на Дунав мост -

...
При проверка на камион в района на Дунав мост -
Коментари Харесай

Задържаха над 6700 кг. заготовки за цигарени кутии на Дунав мост - Видин


При инспекция на камион в региона на Дунав мост - Видин са арестувани над 756 000 заготовки за кутии за подправени цигари , оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В взаимната интервенция са взели участие чиновници на Групово дело " Борба с проведената престъпност ", Групово дело " Гранична полиция ", Агенция " Митници " и Националната организация за приходите за противопоставяне на контрабандата.

Във вторник чиновници от отдел " Борба с наркотрафика " на Търговско дружество Митница Русе са спрели за инспекция товарен автомобил с българска регистрация. Според транспортните документи камионът превозвал латексови ръкавици за Унгария. При физическата ревизия на товара обаче е било открито, че единствено най-горните кашони съдържат заявената стока, а в останалите се опаковани кутии за цигари с лого " Марлборо ". Открити са 7 палета с тегло 6720 кг. с общо 756 840 заготовки за цигарени кутии. В хода на оперативните дейности е доказано, че заготовките са доставени от Гърция и претрупани в България.

От Министерство на вътрешните работи изясняват, че цигарените кутии или заготовките за кутии се употребяват при производството на акцизни артикули. Затова задържането на колета, които не са част от снабдителската активност на формалния производител на марката може да е знак за възможни незаконни производства.

Откритите заготовки за цигарени кутии са арестувани по съмнение, че нарушават права по интелектуална благосъстоятелност.

Работата по случая продължава с известяван на представители на комерсиалната марка.
 Откриха над 61 000 цигари, натъпкани в самуни самун, на
Откриха над 61 000 цигари, натъпкани в самуни самун, на " Дунав мост " 2

Те са били транспортирани в бус
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР