При пристигането си, от полицията установяват, че 32-годишният Франсис Карлтън

...
При пристигането си, от полицията установяват, че 32-годишният Франсис Карлтън
Коментари Харесай

Чудовищно Зверство! Погребаха 5-Месечно Бебе Живо В Гората!

При идването си, от полицията откриват, че 32-годишният Франсис Карлтън Кроули, към този момент е напуснал региона на топлите извори Лоло в народен парк в Западна Монтана. Става ясно още, че 5-месечно бебе, за което той се грижил, не е виждано от няколко часа.

Докато полицията се пробва да открие мъжа, се получава ново позвъняване на телефон 911. Сигналът сочи, че мъжът още веднъж е видян в региона на изворите в Лоло. Полицията съумява да задържи Кроули, само че не може да бъде разпитан, защото е под въздействието на опиати, написа на страницата във Facebook на шерифската работа в окръг Мисула.

Според това което Кроули съумява да каже на служителите на реда, излиза наяве, че бебето евентуално е заровено някъде в планината. Изпратени са спомагателни избавителни екипи и хора от Горската работа в региона на окръг Мисула и незабавно стартира търсене на детето.

След повече от 6 часа търсене в региона, човек от избавителния екип чува слаб зов на бебе. Той последвал звука и намира бебето живо, с лице надолу, заровено под купчина пръчки, пръст и парчета, облечено единствено в мръсни пелени.

Бебето е открито почти 2:30 сутринта, след съвсем 9 часа в гората. То е превозено до локална болница и лекарите открили, че е в положително положение.

32-годишният Франсис Карлтън Кроули е отведен в пандиза в Мисула.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР