При представянето ми трябваше да добавите и “един много разочарован

...
При представянето ми трябваше да добавите и “един много разочарован
Коментари Харесай

Катя Илиева - един много разочарован журналист

При представянето ми трябваше да добавите и “един доста отчаян журналист”. Tова което се случва е извънредно обезсърчаващо - най-малко за нас - хората, които бяхме на площадите. Много забавен факт, е че през 2013 година, когато още веднъж имаше полицейско принуждение, Манолова беше защитничка на полицейски дейности, а ГЕРБ ги нападна. Тогава ГЕРБ изглеждаше доста окей. А през днешния ден - ГЕРБ опазиха всичко, което направиха Маринов и Терзийски, а Мая Манолова се оказа в ролята на новия избавител. Тупаме си топката по този начин, както ни е угодно.
Това сподели основният редактор на " Фрог нюз " Катя Илиева в " Студио Хъ " по телевизия 7/8.

По думите на Илиева не съществува постоянна основа и не е изпълнено това, което суверенът желае, както и всички българи, които бяха по площадите предишното лято - " Първо, да бъде отстранен Борисов, а второ, Гешев. ".

" Борисов с неговите калинки продължава да господства, а до момента в който Гешев е към момента на власт, няма да да се позволи нищо. " - счита редакторът. " Няма човек в страната, който да не е вътрешно изригнал поради полицейското принуждение. " - добави тя.

" Какво може да бъде разкрито от ръководството на Борисов и неговите хора? Сами виждате на министър Бойко Рашков за една никаква тапия, с цел да я види с очите си, дали дава отговор на всички условия, от коя година е и дали покрива Гешев нужното да бъде правист и прокурор, какъв брой доста му лишава - за една никаква инспекция. Каква е тъкмо е тази инспекция, че са почнали да привикват заместник-ректора на Министерство на вътрешните работи по сигнали на ПИК, че там се унищожавали досиетата на хората, които са приключили с Гешев. Сещате се за милионите, нали? " - сподели журналистът.

По нейно мнение срещите сред политически сили би трябвало да бъдат обществени:

“Аз си мисля, че срещите сред партиите, в които се очакваше да достигнете до държавно управление, трябваше да са обществени, тъй като след това всичко е дума против дума. Например всички казахте, че целите ви се покриват на 90%.. "

Илиева разяснява и номинирания за вътрешен министър Петър Илиев, който даде едно само изявление пред Народоосвободителна въстаническа армия телевизия и агресивното му държание докара до това Демократична България и Българска социалистическа партия да не поддържат проектокабинета на Има Такъв Народ, в случай че номинацията не бъде оттеглена:

" Имаше отчаяние към претендента Ви Петър Илиев - може би до момента в който той не излезе да приказва, номинацията беше " забулена " в свещенодействие, никой нямаше никаква визия. По ваши думи агресивното му държание е разследване на това, че е бил нервиран. Партиите доколкото разбрах, подсказаха, че в случай че се реши казуса с него, може би ще се стигне до някакъв вид. Трябваше да говорите по тази тематика. Много е значимо по какъв начин и по какъв метод ще бъдат казани нещата. "

" Изглеждаше, че Българска социалистическа партия се държи най-цивилизовано, това апропо е изненада и за младежите, които бяха на площада. "

“Между другото, през днешния ден несъмнено изненадахте в пленарната зала, тъй като вие дадохте най-крайното и тъкмо изявление. Като че ли Гешев ви се губеше в реториката” - се обърна тя към Тошко Йорданов.



Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР