При първия възможен случай ще кажа на Бойко Борисов в

...
При първия възможен случай ще кажа на Бойко Борисов в
Коментари Харесай

Сашо Диков към Борисов: Човече, около теб не просто мирише, а вони на далавера!

При първия вероятен случай ще кажа на Бойко Борисов в очите: „ Човече, към теб не просто мирише, а вони на спекулация! “. Този индивида не може или не желае да работи по естествения метод. Той отново извади сикаджийската си логичност, че не били взели нищо на Божков единствено са одържавиха хазарта. Очаквах Борисов през днешния ден да ни предложения горе при него. Да излезе да покаже какъв е юначага, да каже на Тити и ли различен, да му ги даде. Така си го представях.
Това сподели в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " Сашо Диков, който дружно с Елена Ваташка, един от създателите на националния фенклуб на сините, разяснява днешните събития.

" Изкараха ме дявол на три континента с следващите си изявления в ПИК, които изписаха всичко допустимо. Запитаха ме какво ще получа в подмяна на това, отговорих, че за толкоз години са ми предложили какво ли не и за мен това не е забавно. Той и Гешев съобщи че сме ходели да си „ зареждаме батериите “ в Белград, само че го очаквам да потвърди думите си. ", сподели още Диков.

Това което се случи през днешния ден е, че Борисов и компания имат сериозен математически разум отсреща си. Този ход е доста тъкмо прицелен в челото на премиера. Да, съм аз предявител, нещо което още повече ускорява дразненето. Божков сподели, че щом Борисов е унищожил бизнеса и тима го оставя да се оправя. ", добави Диков.

" Беше един непоносим ден, допускам, че е бил подобен за всички левскари. Едва ли някой можеше да си показа подобен ход. ", сподели Елена Ваташка.

" От януари има сериозна паника в последователите, които се чудят по какъв начин да оказват помощ. Ходенето на срещи с господин Борисов е голяма неточност. Той е министър-председател на всички. При него вървяха освен последователи на Левски, само че и на ЦСКА и на Ботев Пловдив. Защо от него се желае да се направи нещо, което е по принцип неправилно. Защо влязоха в тази клопка. Има ли предприемач, на който Борисов да звърне с просташкия си метод и да му каже „ Абе тук има ли нещо дето можем да създадем? “ – някой може ли да му откаже?

Има компании, български, непознати – почитателите би трябвало да поддържат връзка с такива вложители или да се срещат с банки, тъй като това е обществен план всъщност. На фона на хиляди хора, които са останали без работа и са банкрутирали, се желае Борисов да уреди заем, само че какво друго ще уреди, за себе си. ", съобщи още тя.

По думите й тя не е последовател на господин Божков. " Не съм го виждала, има популярност на човек с тежък темперамент и неотстъпчивост, само че не одобрявам, че един човек без влязва в действие присъда, за дни да бъде разгласен за изнасилвач и какво ли не. Но дано чуем деликатно думите му - той сподели, че няма ревизионне акт, който да не е обжалван. Нека се ползва закона за всички. Против съм някакави полицейщини, някакви братя. Не съм съгласна че по противозаконен метод да бъдат запорирани вскички сметки. Той има доста пари, само че са запорирани средства

Ако има корупция, тя има две лица – бандита е престъпник, само че доста по-позорна е позицията на държавния чиновник. ", сподели още тя.

Диков добави, че спортният бизнес у на с не работи като бизнес. Той работи накриво и изкълчено. Примери – даваме ти да продедеш „ Виваком “ – даваме ти „ Левски “.

" Божков сподели нещо доста правдоподобно, че никой не смее да го попита по какъв начин е. Той е индивидът, който държи акции и би трябвало да контракти с различен предприемач тази обстановка. Като вложител от 24 милиона ти не можеш обикновено да договориш акциите си. Възможно е да се контракти естествена сделак. В този смисъл беше неточност на Тити да му се обажда. Божков може да отпише тези пари или да ги отпише. Ако ги отпише, значи, че е получил различен бизнес и не му пука, само че очевидно не е по този начин.

Нека напомним, че 2016 година съдът притупа делото за ЦСКА, под политически напън. Божков беше внесъл проект, само че не го позволиха. Очевидно Божков има мотивация да се занимава с този бизнес, нито Батков, нито Спас Русев имаха подобен хъс и интерес. След години може би тези акции ще костват нещо, а не да се размята. ", сподели още Ваташка.

" За мен Националния фенклуб „ София-Запад “ имат своята известност и престиж, само че не могат да повлияят на цялата маса. Хората прекараха доста

Няма по какъв начин България да не е добре и да се краде по този метод и компании пощенски кутии и така нататък, а тимът да е добре, детинско и наивно е да казваш „ за мен е значимо тимът да е добре, а другото не ме интересува “.

Основните потоци, които се крадат са европроекти и публични поръчки. По тази линия политическия метод е най-силен. Ако Васил Божков не е в тези две сфери няма по какъв начин да е проблем за властта. Ако има друга скица да каже какво желае той и те от него. ", предложи Ваташка.

Според Диков най-лесният и бърз метод е да се отворят запорираните сметки на Националната
лотария, от които се устояваше „ Левски “.

" Разрешили са от милионите на „ Националната
лотария “ да се направи подаяние към болница, това върви като слух, само че да кажат правилно е, или не е правилно. Ако е правилно, какъв е казусът да се дадат 3 милиона на " Левски ". Проблемът, е че няма да е избавител Бойко Борисов, а Божков. ", сподели още Сашо Диков.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР