При пълна свобода починалите от коронавирус в Швеция са много

...
При пълна свобода починалите от коронавирус в Швеция са много
Коментари Харесай

Швеция продължава с либералния подход към коронавируса. Какво ще стане, ако се справи по-добре от останалите?

При цялостна независимост умрелите от ковид в Швеция са доста по-малко

А какво ще стане, в случай че Швеция се оправи по-добре от страните, сложили народа си под строга карантина?

/КРОСС/, Паралел 24

В тази всеобща парализа на планетарно равнище от ден на ден експерти и елементарни хора стартират да наблюдават какво тъкмо става в Швеция. Там също има регистрирани инфектирани от ковид, има и умряли.

Но за разлика от множеството страни, които сложиха на " колене " и народите си, и стопанския живот, шведските управляващи постъпиха по радикално противопоставен метод.

Повече подозренията, споделени обществено, че тези изключителни ограничения - на затварянето на хората по домовете, на прекъсването на работа на цели стопански браншове, са НЕСЪРАЗМЕРНИ с действителната заплаха.
В Швеция в този момент животът си тече по нормалния метод. Работят заведенията, учебните заведения, комерсиалните обекти, питейните заведения, офисите. Единственото ограничаване е в закрити зали да не се събират повече от 500 индивида.

Към сегашния миг в тази скандинавска страна от коронвирус са умряли 33 индивида на 1 милион души. Във Франция са 83, в Италия 230, в Англия 43, в Нидерландия 78 на милион. В Съединени американски щати умрелите са 18 индивида на милион души.Но там епидемията стартира по-късно и евентуално случаите ще се усилват. (Вижте първоизточника на този анализ ТУК.)

Вече има и подозрения за коректността на статистиката на умрелите от ковид, тъй като самата процедура демонстрира това. Например, в случай че човек е болен от рак в терминален етап, само че се болести и от корона вирус и почине. От какво в действителност е умрял - от ковид или от рак? В смъртните актове обаче се написа - ковид . Или потърпевш тежко в пътнотранспортно произшествие мъж почива. Също има ковид, само че от него ли си е отишъл или от несъвместимите с живота тежки контузии? А в Северна Ирландия за жертви на ковид се броят и лица, умряли 28 дни откакто са дали първи позитивен резултат, без значение дали вирусът е бил причина за гибелта .

Варианти за деформиране на тази статистика има доста.

Но не и в Швеция се раздува статистиката.

Здравеопазването в страната изисква определяне на същинската причина за гибелта. Нека не забравяме, че преди още да се пръкне този нов ковид, всеки ден, всяка секунда някой някъде умира.

А какво ще стане, в случай че Швеция се оправи по-добре от страните, сложили народа си под строга карантина?

Ако най-после излезе, че и другите страни са могли да се оправят с болестта без да унищожават цели браншове от стопанската система си, без да наливат милиони във фондовете по безработица, без драконовските ограничения, ограничаващи гражданските свободи?

Вече има подозрения, че тази тъжна статистика е раздута. Но даже и раздута отново не е безапелационен мотив за императивно наложената всеобща парализа.

В Швеция при съвсем нормалната независимост и метод на живот, броят на умрелите от ковид по отношение на броя на популацията е по-малък, в сравнение с други места по света.

Роля в раздуването на тази невиждана планетарна нервност има и Световната здравна организация. В публикуваната от нея на 25 март 2020 г.своя нова методика тя предлага да се смята за публична причина за гибелта КОВИД 19 даже, когато тестванията за съществуване на вирус са негативни. Този метод в действителност е изумителен. Иначе казано лечебните заведения даже без здравно удостоверение могат да дефинират като причина за гибелта ковид.

Така излиза, че нервността, обвързвана с ковид, се раздухва предумишлено. Може би е рано още за безапелационни заключения. Но занапред е ясно, че Швеция като лакмус ще ни покаже истината. Ако тази скандинавска страна покаже и потвърди, че вирусното чучело е изфабрикувана неистина, то държавните управления, подхванали строги ограничения, да се стягат: чакат ги доста по-големи неприятности, когато възмущението на народите изригне.

Източник  Паралел 42

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР