При омазнен черен дроб ще ви помогне домашно приготвена напитка

...
При омазнен черен дроб ще ви помогне домашно приготвена напитка
Коментари Харесай

Почистване на омазнен черен дроб с домашна напитка

При омазнен черен дроб ще ви помогне домашно приготвена напитка с цвекло. Основните аргументи за нарушената му функционалност са алкохолът, пържените мазни храни и модифицираните храни.

Този значим орган е виновен за синтеза на ензими, протеини и глюкоза.

Ако чувствате болежка под ребрата, гадене, виене на свят и липса на вкус, е време да се замислите за възобновяване на здравето на този значим орган.

Ако имате тези признаци, евентуално сте натрупали непотребни чернодробни мазнини.

За да предотвратите този проблем, следвайте следните препоръки:

Ограничете потреблението на алкохолЯжте зелени зеленчуциЯжте плодовеИзбягвайте мазните и пържени храниСпортувайте три пъти седмично

За пречистване на черния дроб от мазнини ви предлагаме рецепта за мощен естествен сок, който можете да си приготвите вкъщи бързо и елементарно.

Необходими съставки:

1/2 чаша стафидисок от 1 лимон1 чаша нарязано цвекло2 чаши вода

Кипнете водата и прибавете цвеклото и стафидите. Изключете котлона незабавно щом течността заври, покрийте и оставете да престои 45-60 минути.

Прехвърлете охладената примес в блендер и прибавете прясно изцеден лимонен сок. Разбъркайте добре до гладкост. Вашата натурална супер ефикасна напитка е подготвена.

При омазнен черен дроб е целесъобразно да се пие 2 пъти дневно по 200 мл – един път заран на гладно и повторно преди вечеря.

Курсът на лекуване е 7-10 дни, по-късно направете отмора от 2 седмици и повторете лекуването още веднъж.

Разбийте 1 чаша сок от цвекло с 1 чаша естествен мед до гладкост. Тази примес е добра при хипертония. За да върнете налягането в обикновено положение, би трябвало да консумирате 1 супена лъжица от тази примес на ден преди хранене.

При анемия се предлага да употребявате този сок: смесете една чаша ябълков сок и 3 супени лъжици сок от цвекло. Приемайте всекидневно 20-30 минути преди хранене.

Пресен сок от алено цвекло, разводнен с филтрирана вода в съответствие 1:1, се предлага за дами в менопауза, както и при менструални нарушавания.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР