Носителката на титлата Мис Тийн САЩ“ Ума София Сривастава се

...
Носителката на титлата Мис Тийн САЩ“ Ума София Сривастава се
Коментари Харесай

Какво става?! И Мис Тийн САЩ“ се отказа от титлата си

Носителката на купата „ Мис Тийн Съединени американски щати “ Ума София Сривастава се отхвърли от купата, като решението ѝ идва единствено няколко дни откакто „ Мис Съединени американски щати “ 2023 Ноелия Войт също разгласи отдръпването си.

Тийн хубавицата показа новината в профила си в Instagram, като сподели, че нейните

„ персонални полезности към този момент не съответстват изцяло с посоката на организацията на състезанието “.

Малко преди този момент пък „ Мис Съединени американски щати “ Ноелия Фойгт аргументира решението си да подаде оставка с проблеми свързани с психологичното си здраве.

От организацията „ Мис Тийн Съединени американски щати “ обявиха, че поддържат решението на Ума София и в най-скоро време ще бъде оповестено името на нейната наследница.

„ След месеци на битка с това решение, взех решение да се откажа от купата „ Мис Тийн Съединени американски щати “ 2023 “,

стартира изказването си красивата брюнетка.

Тя добави, че постоянно ще си спомня с положително за времето си като „ Мис Ню Джърси Тийн Съединени американски щати “ и че е щастлива и задоволена, че е показала щата си на национално равнище като първо потомство мексиканско-индийски американка.

По-рано тази седмица „ Мис Съединени американски щати 2023 “ Ноелия Фойгт разгласи оставката си, като сподели, че има вяра във вземането на решения, които да карат хората да се усещат добре и най-много да се отразяват позитивно на психическото им здраве.

„ Поставете приоритет на психологичното си здраве, защитавайте себе си и другите, като употребявате гласа си и в никакъв случай не се опасявайте от това, което крие бъдещето, даже и да ви се коства нестабилно “, написа тя.

Оставката на Ноелия идва три дни откакто шефът на обществените медии на състезанието „ Мис Съединени американски щати “, Клаудия Мишел, разгласи личното си овакантяване, цитирайки „ токсичност на работното място и тормоз “ и казвайки, че

носителките на купата „ би трябвало да бъдат изслушвани, а не заглушавани “.

„ Имах привилегията да работя от близко с Ноелия и за жалост видях утежняване на психологичното ѝ здраве, откогато се срещнахме за първи път ", сподели тя.

От екипа на състезанието „ Мис Съединени американски щати “ обявиха пред USA Today, че изказването на Клаудия съдържа „ подправени обвинявания “ и че организацията е „ ангажирана с насърчаването на безвредна, приобщаваща и подкрепяща среда и ние одобряваме тези изказвания съществено “.

Припомняме, че през 2021 година Макс Себрехтс, вицепрезидент на „ Мис Съединени американски щати “, подаде оставка, откакто голям брой претендентки упрекнаха, че ги е тормозил полово.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР