РИМ (AP) — За кратък период в четвъртък Рафаел Надал

...
РИМ (AP) — За кратък период в четвъртък Рафаел Надал
Коментари Харесай

Рафаел Надал показва, че не е напълно готов за пенсиониране със завръщащата се победа на Откритото първенство на Италия

РИМ (AP) — За къс интервал в четвъртък Рафаел Надал изглеждаше като изтощен 37-годишен състезател, който наближава пенсиониране.

Мъчейки се да реализира темпото и на двете страни с ударите си от земята, извършвайки нехарактерно огромен брой непредизвикани неточности и некадърен да остане в надиграванията, Надал загуби първия сет от мача си от първия кръг на Откритото състезание на Италия против белгийския квалификант Зизу Бергс.

Тогава се появи невероятната, на практика непобедима на клей, 22-кратна версия на първенец от Големия шлем на Надал и испанецът се събра за 4-6, 6-3, победа с 6-4 пред обожаваща аудитория в това, което евентуално ще бъде неговият финален шампионат във Foro Italico.

Надал играеше едвам 10-ия си мач тази година, откакто пропусна съвсем цялата 2023 година поради травма на бедрото, която изискваше интервенция. Той се надява да бъде конкурентен за финален път на Откритото състезание на Франция, където е рекордният 14-кратен първенец. Рим, където той е рекорден 10-крат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР