При огромен интерес и с голям успех премина обучението на

...
При огромен интерес и с голям успех премина обучението на
Коментари Харесай

Успешно завърши двудневният курс в Болница ВИТА на тема „Регионална анестезия и Криоаналгезия на периферни нерви под ултразвуков контрол“

При голям интерес и с огромен триумф мина образованието на лекари анестезиолози от международно приетия доктор Игор Филиповски, който беше преподавател и водещ на двудневен на практика курс на тематика: " Регионална упойка и Криоаналгезия (Крионевролиза) на периферни нерви под ултразвуков надзор ". На презентацията в Центъра за лекуване на болката към Болница ВИТА бяха показани най-съвременните интервенционални техники за обезболяване посредством криоаблация на нервите, виновни за болката. Десетки пациенти се възползваха при демонстрацията от напредъка на международната медицина, с помощта на този курс.

Много щастливи лица и усмивки на облекчение видяхме през двата дни, тъй като при този вид лекуване резултатът е мигновен. Лекарите имаха опция по време на образованието да усвоят новаторски техники и способи за справяне с другите типове болежка.

" За нас беше чест да помогнем при въвеждането на този качествено нов вид лекуване на болката в България посредством образование на лекарите във водещите технологии в международната медицина " - показа доктор Тихомир Савчев при връчването на документите за добити умения в региона.

Д-р Игор Филиповски беше впечатлен от квалификацията и от сръчността на българските лекари, които с огромен интерес и възторг минаха през теоретичната и практическата част на образованието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР