При натрупани кризи и последствия от тях, БСП не намира

...
При натрупани кризи и последствия от тях, БСП не намира
Коментари Харесай

Георги Гьоков: БСП остава в коалицията и е против извънредни избори


При насъбрани рецесии и последици от тях, Българска социалистическа партия не намира за оправдано провеждането на изключителни избори, съобщи в предаването " Защо, господин министър? " Георги Гьоков.

" Българска социалистическа партия остава в обединението и ще поддържа бюджета на страната, ще подкрепим и всички законопроекти и промени в законите, свързани с реализацията на националния План за възобновяване и резистентност ", безапелационен беше министърът на труда и обществената политика.

По думите му едно от решенията на Националния съвет на партията през днешния ден е било да се упълномощи водачът и ръководителят на парламентарната група да проведат диалози с съдружните сътрудници за обединяване към цели, които да влязат в една стратегия с къс период, да вземем за пример до края на годината, която да стане стратегия на обединението и да бъде изпълнявана.

" Българска социалистическа партия като партия с най-дълга политическа история, предходна през рецесии, се държи най-адекватно в тая коалиция и би могла да бъде топла връзка сред останалите партии, с цел да вземаме виновни решения ", сподели Гьоков.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР