При много голям интерес започна днес традиционната разпродажба на детски

...
При много голям интерес започна днес традиционната разпродажба на детски
Коментари Харесай

Важна разпродажба на детски стоки се провежда във Варна

При доста огромен интерес стартира през днешния ден обичайна ликвидация на детски артикули и дрешки в Двореца на културата и спорта във Варна, видя кореспондент на Varna24.bg .

" Между другари " се организира през днешния ден, на следващия ден и на 1 октомври.

Осигурен е богат подбор от детски артикули и дрешки. Всеки, който има потребност от нещо " детско ", може да го откри и най-важното - може да си го разреши.

Създадени са условия на доста фамилии да могат годишно да продават непокътнатите детски артикули от домовете си и в това време да купуват идващите, които са им нужни.

Организаторите са две майки, които имат у дома тонове детски дрешки, всевъзможни детски движимости, съпътстващи развъждането на децата ни. Те обаче се употребяват няколко месеца, след което стават ненужни и само пречат и запълват домовете ни. В същото време си даваме сметка, че има доста семейства, които изпитват дефицит на бебешки дрешки и други артикули, нужни в всекидневието. Така се роди концепцията да се опитаме да обединим потребностите на всички. Осъзнаваме, че всеки от нас цени времето си и няма опция да търси купувачи за всяка една движимост по настрана. Затова взехме решение да създадем между другари с цел да Ви облекчим оптимално в този развой.

Единственото, което би трябвало да извършите е да съберете омалелите облекла на децата и играчките, които към този момент са надраснали, да ги приведете в добър търговски тип и да ни ги донесете в дните за приемане на артикули, изясняват уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР