При липса на автобуси леките автомобили се пропускат и на

...
При липса на автобуси леките автомобили се пропускат и на
Коментари Харесай

Договорено: Няма ли автобуси на границата с Гърция, пускат колите на тяхно място

При липса на рейсове леките коли се пропущат и на техните трасета на границата ни с Гърция. Към 14 часа трафикът към южната ни съседка е естествен, оповестиха от Гранична полиция.

На 6 юли беше извършена среща на шефа на ГДГП гл. комисар Антон Златанов с управлението на полицейската дирекция в Серес, вследствие на което е синхронизирана взаимната активност на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон “. Използва се цялостният потенциал на пункта.

Служителите на Групово дело „ Гранична полиция “ работят на 6 гишета на излаз от България – 4 за леки коли, 1 за рейсове и 1 за камиони; на вход – 3 за леки коли, 1 за рейсове и 1 за камиони. При липса на рейсове леките коли се пропущат и на техните трасета, обясниха от Гранична полиция.

Според ведомството времето за изчакване на жителите на Европейски Съюз е сведено до най-малко.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “, Граничен контролно-пропусквателен пункт " Илинден ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Златоград ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Ивайловград " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Петко челник " колите също са в зоната на граничните контролно-пропускателни пунктове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР