При конфликт Везните са склонни към това да викат много

...
При конфликт Везните са склонни към това да викат много
Коментари Харесай

Везни при караници и сдобряване

При спор Везните са склонни към това да викат доста по индивида, с който се карат. Те изричат думи, за които по-късно съжаляват, само че когато са ядосани, въобще не се замислят над това, какво споделят.

Но незабавно откакто поизстинат от гнева си, Везните са склонни да изпитат възприятие на виновност за думите, които са изрекли, с цел да наранят съперника си.

 Караници

Везните постоянно сами предизвикат кавги, тъй като постоянно се изнервят от най-малките прояви на дейности, които съгласно тях не са в сходство с техните разбирания.

Везните не са отмъстителни, само че са доста злопаметни. Те могат да си спомнят за предходни конфликти дълго време и при следващ скандал стартират да напомнят какво тъкмо сте им споделили, когато сте се карали, и по какъв начин са се почувствали тогава.

Дори това е задоволително, с цел да ги вбеси и да ги изкара отвън нерви. Ако извършите нещо, което съгласно Везните не подхожда на техните идеали, те незабавно ще реагират бурно.

В споровете представителите на този зодиакален знак се нервират, в случай че съперникът им показва солидни причини, това безусловно ги вбесява за секунди. Те са привикнали да побеждават както в разногласия, по този начин и в кавги.

 Зодия Везни

Когато това не се случва, Везните се ядосват доста. Ако някой им напомни факт, който не е прелестен, Везните излизат отвън кожата си.

Те не обичат да имат възприятие за виновност и в случай че някой ги подсети за обстановка, в която са били отговорни за нещо в действителност съществено, те няма да му простят това в никакъв случай.

При скандал Везните реагират доста бурно, само че по-късно доста бързо им минава. Буквално няколко минути след сериозната кавга те са в положение да се усмихват на съперника си и да беседват с него като най-хубави другари.

Но в случай че кавгата е засегнала надълбоко представителя на този зодиакален знак, той няма да желае да се сдобри бързо с индивида, с който се е карал.

Затова е добре след скандал с човек от зодия Везни вие да сте основател на сдобряването. Това доста ще зарадва Везните, защото представителите на този знак не обичат да са в конфликтни връзки с никого.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР