При катастрофа с автобус за сватбено тържество са загинали 10

...
При катастрофа с автобус за сватбено тържество са загинали 10
Коментари Харесай

Автобус със сватбари катастрофира в Австралия

При злополука с рейс за сватбено празненство са починали 10 души в австралийския винен регион Хънтър, северно от Сидни, заяви полицията в понеделник и разгласи ареста на 58-годишния водач.

Светлият рейс лежи встрани, демонстрират телевизионни фрагменти, откакто се е преобърнал късно в неделя вечер, до момента в който е превозвал гостите от женитба в локална винарна, посочи Агенция Франс Прес.

На мястото на случая са пристигнали десетина чиновници на незабавна помощ, облечени в жълти жилетки с висока видимост, а цветните светлини на колите им са мигали в мъгливата нощ.

Броят на жертвите може още да нарасне . 25 пасажери са откарани в болница - двама от тях са превозени от злополуката с хеликоптер, съобщи изпълняващият длъжността помощник-комисар Трейси Чапман.

Тя сподели, че рейсът към момента не е изправен, защото починалите към момента са вътре, което оставя опцията други хора да са заклещени под него.

Полицията не знае да има потърпевши деца , сподели тя.

Шофьорът на рейса е бил подложен на наложителни проучвания в болница, след което е бил арестуван в полицейския сектор в близкия град Сеснок, сподели служител на реда пред кореспонденти на мястото на случая.

" Той е в ареста. Той е водач на моторно транспортно средство, при което е имало смъртоносни пострадвания и ще бъдат повдигнати обвинявания ", сподели тя.

Пътниците са били дружно на женитба, сподели служителката, и се допуска, че след празненството са се отправяли към местата си за настаняване.

По думите ѝ в злополуката не е взело участие друго транспортно средство .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР