При избора на употребяван автомобил една от най -важните характеристики

...
При избора на употребяван автомобил една от най -важните характеристики
Коментари Харесай

Искате употребяван автомобил: Вижте кои коли, предлагащи се на нашия пазар, ръждясват най-малко

При избора на използван автомобил една от най -важните характерности е здравината на каросерията, както и устойчивостта ѝ на наслойка. Някои модели са по -податливи на разяждане, до момента в който други оферират сериозна отбрана против този сериозен проблем.
Експертите на Autoweek сформират лист от седем транспортни средства, които са необятно предлагани на пазара на използвани коли у нас.
Всички те са относително устойчиви на разяждане, което ги прави добър избор за феновете на използвани коли. Списъкът съдържа коли от разнообразни класове, само че прави усещане, че моделите са от трите немски премиум марки и от шведската Volvo. Ето ги.
7. Volvo S80  Искате използван автомобил: Вижте кои коли, предлагащи се на нашия пазар, ръждясват минимум

На последното място е второто потомство на шведския седан, което се създава от 2006 до 2016 година. Купето на това Volvo е направено от поцинкована стомана, а отличната направа и специфичното покритие на боята минимизират възможностите за ръждясване.
6. BMW 5er (E60)  Искате използван автомобил: Вижте кои коли, предлагащи се на нашия пазар, ръждясват минимум

Баварският седан (поколение Е60) не се класира в топ 5, само че също е добра опция. Единственият минус на този модел са фугите сред детайлите направени от алуминий и стомана. Там може да се появи наслойка.
5. Audi Q5  Искате използван автомобил: Вижте кои коли, предлагащи се на нашия пазар, ръждясват минимум

Следва първото потомство Audi Q5. Тези коли излизат на пазара през 2009 година, а отбраната от наслойка е усъвършенствана след фейслифта през 2012 година Това SUV има специфична антикорозионна обработка. Цялото тяло е поцинковано, което значи, че рискът от неприятни изненади за притежателя е редуциран до най-малко.
4. Mercedes-Benz S-Klasse (W221)  Искате използван автомобил: Вижте кои коли, предлагащи се на нашия пазар, ръждясват минимум

Следващият избор на специалистите е седанът Mercedes-Benz S-класа (поколение W221), създаван от 2008 до 2012 година Тази кола не се опасява от разяждане даже след доста години употреба. Понякога единствено хромираните елементи помътняват.
3. BMW X5 (E70)  Искате използван автомобил: Вижте кои коли, предлагащи се на нашия пазар, ръждясват минимум

Всъдеходът стана прочут като транспортно средство с отлична отбрана от разяждане, като тя е приложена още във фабриката. В случая приказваме за второто потомство на модела, пуснато на пазара в интервала 2006-2013. В тази кола ръждата се появява единствено при неприятен ремонт на каросерията.
2. Audi A6 (C6)  Искате използван автомобил: Вижте кои коли, предлагащи се на нашия пазар, ръждясват минимум

На второ място е седанът Aidi от потомство C6, който се създава от 2004 до 2016 година Тази кола е 100% устойчива на наслойка и даже след 10 години приложимост няма заплаха от кафяви петна даже и отвътре на калниците.
1. Volvo XC90  Искате използван автомобил: Вижте кои коли, предлагащи се на нашия пазар, ръждясват минимум

Първото потомство на шведския кросоувър заема водещата позиция в тази ранглиста, трансформирайки се в легенда с помощта на отличната си поцинкована каросерия и висококачествената багра. Всичко това понижава вероятността от ръждата и тя на практика е сведена до нула.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР