При избор на обзавеждане, трябва да използвате един водещ мотив

...
При избор на обзавеждане, трябва да използвате един водещ мотив
Коментари Харесай

Перфектния баланс между стил и удобство с IKEA

При избор на обзавеждане, би трябвало да употребявате един водещ претекст – баланс сред стила и удобството на мебелите. Онлайн магазин ИКЕА предлага тъкмо такова комбиниране, което да ви помогне да обзаведете дома си безупречно с качествени мебели.

Разберете повече за факторите, които да следите при избор на украса на дома от екипа на Ikea.bg.

Кои качества би трябвало да имат мебелите?

Много е значимо да изберете такива модели, които да дават отговор на следните няколко качества, с цел да постигнете търсения баланс сред жанр и улеснение.

Функционалност

Заложете на мебели, които не служат единствено за украса, само че и се характеризират с функционалност. Съществуват и комбинирани разновидности, които могат да ви спестят средства и пространство, като разтегаеми маси, дивани и други.

Практичност

Търсете стилно и практично обзавеждане – мултифункционални модули, сгъваеми маси и столове, в случай че нямате задоволително свободно пространство, компактни размери на модулите в по-малките стаи.

Красив дизайн

За да бъдете удовлетворени от определените мебели, би трябвало да заложите и на хубав интериор. Изберете жанр – ретро, съвременен, винтидж, минималистичен, промишлен, скандиванвски или различен, след което го следвайте при избор на обзавеждане.

В каталога на Ikea ще срещнете както по-изчистени и семпли модели, по този начин и екстравагантни дизайни.

Комфорт

Преди всичко останало, обзавеждането, което избирате за всяка стая в дома ви, би трябвало да ви носи комфорт, с цел да се чувствате добре по време на прилагане и да си гарантирате пълноценна отмора и сън.

Кои фактори да съобразите при избор на качествено обзавеждане за дома?

Когато избирате мебели за дома, е належащо да съобразите няколко особености:

Разполагаемо пространство и размери
Премерете свободното пространство, което смятате да запълните с новите придобивки. Ако ще обзавеждате помещението изцяло, най-добре ще бъде да си изготвите проект, който да следвате. Ако даденото помещение е по-малко, заложете на по-практични размери на обособените модули. Качество и материали за направа
За да се радвате дълго време на новите придобивки, би трябвало да помислите за качеството им. Важен фактор тук е материалът, от който са направени. Запознайте се с описанието на всеки модел, с цел да разберете от какви материали е създаден. Най-често за структурите се употребяват масив, МДФ, ПДЧ, а за текстилната част – еко кожа и полиестер. Цветове
За да получите мечтания баланс, би трябвало да съобразите и цветовите комбинации. Ще откриете огромно многообразие от настоящи нюанси, които могат да бъдат неутрални, като бежово, черно, сиво, кафяво, или акцентиращи – алено, синьо, зелено, жълто и други.

Това са някои от най-важните фактори, които е уместно да вземете поради при избор на обзавеждане.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР