При акция на полицията е заснета кола, движеща се с

...
При акция на полицията е заснета кола, движеща се с
Коментари Харесай

Шофьор кара с 229 км/ч на магистрала „Европа“

При акция на полицията е снимана кола, движеща се с 229 км/ч при оптимално позволени 110 км/ч. От Министерство на вътрешните работи осведомят, че нарушаването е открито в неделя следобяд на Автомагистрала „ Европа “. Превозното средство е с непозната регистрация. За сходно нарушаване на закона плануванаъа глоба е 1200 лева

В рамките на интервенцията на „Пътна полиция“ през почивните дни са арестувани и шестима други водачи. Двама от тях били дрогирани, а останалите пияни.

В неделя е хванат и водач, отказал да спре на сигнал на служител на реда. Мъжът не се подчинява и демонстративно усилва скоростта, продължавайки придвижването си в посока село Скравена, като оказва непокорство и на втори патрул, подал му съответните сигнали за прекъсване. След малко гонене мъжът е спрян в село Скравена. Установена е самоличността му, както и тази на двамата му спътници. Става въпрос за 30-годишен престъпно проявен мъж. Той също е бил седнал зад кормилото след приложимост на алкохол. Задържан е за 24 часа, осведомят от Министерство на вътрешните работи.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР