При акция Булгарис в Испания е разбита българска престъпна група,

...
При акция Булгарис в Испания е разбита българска престъпна група,
Коментари Харесай

Акция Булгарис: Испания арестува 31 наши крадци накуп

При акция " Булгарис " в Испания е разрушена българска незаконна група, в която са взели участие 31 души, всички от български генезис. Занимавали са се с обири, като са направили повече от 184 такива, цитира Нова тв данни на Националната армия в Испания.

В незаконната група са взели участие 19 дами, измежду които и малолетни.

Разследването е почнало още юни предходната година, откакто в полицията са постъпили тъжби от хора, оплакали се в кражба на портфейл и телефон. Разследващите са открили, че в групата е имало мощно изразена подчиненост. Трима души са управлявали организацията, девет са били медиатори сред ръководители и причинители. Работили са по време на празници, където е имало и скупчване на хора.

Повечето от участниците в групата са се преместили краткотрайно в Испания, задачата им е била точно да крадат на място, където нямат познати и семейство, нито пък приказват езика.

По време на следствието е открито, че българите са правили незаконната си активност всекидневно и че работят координирано с предварителна и деликатна подготовка. Претърсени са домовете им, открити са телефони, карти, портфейли, документи и 2500 евро.

При акцията са арестувани общо 12 мъже, 19 дами и 11 деца. На всички са им повдигнати обвиния за заграбване на непознати движимости.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР