Презрян бивш изпратил голи снимки на жена й на работа, твърдят властите в Тексас. Тя загуби работата си

...
Училищна служителка загуби работата си, след като полицията каза, че
Коментари Харесай

Училищна служителка загуби работата си, след като полицията каза, че бившият й е изпратил по имейл нейни голи снимки на училищните служители, съобщиха новинарските издания.

Жената е била служител в Сан Антонио Независим училищен окръг, докато не й бъде даден избор или да подаде оставка, или да бъде прекратена, съобщи KENS 5, цитирайки клетвена декларация за арест.

Този ултиматум дойде, след като полицията каза, че бившият й приятел е изпратил имейл до училищните служители с гол снимки на жената, според KENS 5.

Жената каза на 13 август, че 43-годишният мъж й е изпратил текстово съобщение, показващо екранна снимка на имейла с изображенията в него, KABB докладвани. Той заплашил да ги изпрати като отплата за прекратяването на връзката й, съобщи изданието, позовавайки се на доклада за ареста.

Жената беше извикана в службата по човешки ресурси три дни по-късно и й беше дадена възможност да подаде оставка или да бъде прекратена , според KABB.

McClatchy News се свърза с независимия училищен район на Сан Антонио на 8 септември, но не получи отговор веднага.

Полицията успя да проследи имейла до бившият, потвърждавайки „информацията за неговия акаунт, която включва адрес за фактуриране и информация за кредитна карта“, съобщи KABB.

Той беше арестуван, след като жената го съобщи на полицията, съобщи KENS 5. Той е изправен пред обвинения в публикуване или заплаха за публикуване на интимни визуални материали.

Съдебните документи показват, че мъжът е бил освободен срещу гаранция от $10 000 и му е наредено да няма контакт с жената.

Пожарната служба служител сподели голи снимки на колежките си, в костюма на Мериленд пише

Знакът „Голи плаж“ на плажа в Чикаго изглежда официален — но е фалшив, казват служители

Изпълнител на ФБР заплашен със самоубийство ако тийнейджърите не са му изпратили изрични изображения, казват федералните

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР