Президентският първичен сезон все още не е приключил, но с

...
Президентският първичен сезон все още не е приключил, но с
Коментари Харесай

Кой може да избере Тръмп за вицепрезидент? Ето 6 възможности

Президентският примитивен сезон към момента не е завършил, само че с решителни победи в първите две номинационни надпревари и единствено един оставащ конкурент за републиканската номинация през 2024 година, някогашният президент Доналд Тръмп стартира да задава въпроси за имената, които са в късия му лист с вицепрезиденти и какви вицепрезидентски качества търси в претендента, който избира.

Когато го попитаха в изявление в неделя за кандидат-вицепрезидент, Тръмп сподели на Мария Бартиромо от Fox News че не счита да афишира избора си " за известно време ". Той сподели, че търси някой, който " може да бъде добър президент ". Той сподели на Бартиромо, че е разговарял с редица хора, и загатна сенатора от Южна Каролина Тим Скот и губернатора на Южна Дакота Кристи Ноем.

През януари той беше споделил за своя евентуален съотборник: „ Знам кой ще бъде “, само че не предложи повече детайлности.

Тридесет и девет годишният Стефаник е съвсем половината от Тръмп, който е на 77 години. Тя се счита за човек, който ще носи факела на дв...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР