Президентската институция трябва да има нов облик, трябва да излезем

...
Президентската институция трябва да има нов облик, трябва да излезем
Коментари Харесай

Луна Йорданова: Президентската институция има нужда от нов облик

„ Президентската институция би трябвало да има нов образ, би трябвало да излезем от клопката на матрицата и от всичко, на което сме очевидци през последните 30 години. “ Това разгласи в ефира на Българска национална телевизия певицата и претендент за президент Луна Йорданова.

„ Истинският президент на Република България – по този начин ме дефинират всички жители. Това е желанието на народа, насъбрано през годините “, разгласи тя.

По думите ѝ до момента в никакъв случай не се е кандидатирала президент, въпреки че има спекулации, че тази година го прави за следващ път.

„ Не мислите ли, че българските жители имаме потребност от доброта? И кой ще я даде тази доброта? Кой е този обединител и лидер, който е фактически в домовете на жителите, знае и слуша техните проблеми и ги демонстрира в точния миг “, попита Йорданова.

„ Пред вас стои същинският президент на Република България, а неговото име е единствено едно – Луна Йорданова “, разгласи още тя в послание непосредствено към феновете.

Йорданова сподели, че тя е единствената самостоятелна, надпартийна и свободна кандидатура на идните избори. „ Наблюдаваме една нападателна политическа конкуренция, която нагнетява и отвращава нас, жителите “, изясни тя.

Кандидатката за „ Дондуков 2 “ разяснява и какво мисли за сегашния президент Румен Радев. „ Мисля, че един общественик не би трябвало да наподобява в очите на нас, жителите, като привързан към властта. Той направи каквото можа или не и е време да се отдръпна с достолепие и да даде опция на дамата президент да изрази своите качества “, сподели Йорданова.

На въпрос от фен отговори, че знае Конституцията наизуст. Тя добави, че не поддържа затварянето на заведенията поради противоепидемичната конюнктура. „ Тогава и страната е затворена, хората имат потребност от разтоварване, всички актьори би трябвало да изхранват и фамилиите си “, означи Йорданова.

В момента тя не е имунизирана против COVID-19. „ Експертите не са задоволително безапелационни, с цел да ме накарат да създадат това нещо “, обоснова се тя.

Луна Йорданова подаде документи в ЦИК за идния избор в края на септември. „ Искам да си доставя това наслаждение да отида да гласоподавам за себе си “, сподели тогава певицата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР