Президентът Володимир Зеленски съобщи, че следващата седмица ще се проведат

...
Президентът Володимир Зеленски съобщи, че следващата седмица ще се проведат
Коментари Харесай

Зеленски: Следващата седмица предстоят важни преговори за Украйна

Президентът Володимир Зеленски заяви, че идната седмица ще се проведат значими интернационалните договаряния по отношение на Украйна. Държавният глава на нападнатата от Русия страна, приказва във видео, което беше оповестено от пресслужбата на 31 август вечерта.

„ Проведохме среща по отношение на идната седмица, по отношение на интернационалните събития, в които участваме. Ще има значими неща. Важни договаряния за Украйна “

Зеленски заяви и значима вест за фронтовата линия: контрактувана е доставката на Украйна на огромна партида бронирана здравна техника.
Това желаеха бойците от мен, когато посетихме бойните бригади
Президентът на Украйна сподели още, че е била извършена среща с представители на английската компания BAE Systems, която е профилирана в отбранителната и аерокосмическата промишленост, както и в осведомителната сигурност. BAE Systems създава мощна артилерия L119 и M777 , както и бронирани машини CV90. Според него това дружество стартира своята работа в Украйна.

“Нашата цел е всички най-полезни оръжия за защитата да се създават в Украйна. И това ще стане. Вече има произвеждане на избрани произведения, само че и ще има на други нужни “ сподели президентът.

Зеленски благодари и на военнослужещите от украинските отбранителни сили.

" Благодаря на всеки, който се бори и работи за Украйна! Искам особено да отбележа: 47-а механизирана бригада - благодаря ви, момчета, за напредъка; бойците от нашата 44-а артилерийска бригада - благодаря ви за точността! "
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР