Президентът Владимир Путин разпореди допълнителни мерки за противодействие на трафика

...
Президентът Владимир Путин разпореди допълнителни мерки за противодействие на трафика
Коментари Харесай

Русия въвежда наказателно преследване за пропаганда на наркотици в мрежата

Президентът Владимир Путин разпореди спомагателни ограничения за противопоставяне на трафика на опиати в Русия, съобщи РИА Новости.
Както следва от листата с указания на президента, е належащо да се ограничи достъпа до информация, оповестена в интернет за „ начини, способи за разработка, произвеждане и приложимост на наркотични, психотропни субстанции, нови евентуално рискови психоактивни субстанции, както и до местата за тяхното придобиване “.
Освен това президентът прикани за криминализиране на подбудите за приложимост и разпространение на неразрешени субстанции в мрежата.
Сред ограниченията за попречване на наркотрафика, които би трябвало да бъдат взети, са предварителна защита, рехабилитация и ресоциализация на опиатите, поддръжка от неправителствените организации, осъществяващи стратегии за поддръжка на хора, употребяващи опиати и психотропни субстанции.
Освен това Путин разпореди на Министерството на вътрешните работи да внесе оферти за увеличение на личния състав за битка с наркотрафика.
Докладът би трябвало да бъде показан преди 10 януари 2020 година, по-късно - на всяко тримесечие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР