Президентът Владимир Путин предупреди западните страни в четвъртък, че съществува

...
Президентът Владимир Путин предупреди западните страни в четвъртък, че съществува
Коментари Харесай

Путин казва, че Западът рискува ядрена война, ако НАТО изпрати войски в Украйна

Президентът Владимир Путин предизвести западните страни в четвъртък, че съществува действителен риск от нуклеарна война, в случай че изпратят свои войски да се бият в Украйна, и сподели, че Москва разполага с оръжия, с цел да нанесе удари по цели на Запад.

Обръщайки се към Народното събрание и други членове на елита на страната, 71-годишният Путин повтори обвиняването си, че Западът се стреми да отслаби Русия и допусна, че западните водачи не схващат какъв брой рискова може да бъде намесата им в това, което той счита за лично на Русия вътрешните работи.

Той предшества предизвестието си с съответно позоваване на концепция, издигната от френския президент Еманюел Макрон в понеделник, европейски членове на НАТО да изпратят сухопътни войски в Украйна - предложение, което бързо беше отхвърлено от Съединените щати, Германия, Англия и други.

" (Западните нации) би трябвало да осъзнаят, че имаме и оръжия, които могат да поразяват цели на тяхна територия. Всичко това в действителност заплашва конфл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР