Президентът събира партиите на консултации и предполагам, че другата седмица

...
Президентът събира партиите на консултации и предполагам, че другата седмица
Коментари Харесай

Пламен Абровски, ИТН: Ще търсим подкрепа от всичките наши бивши коалиционни партньори

" Президентът събира партиите на съвещания и допускам, че другата седмица ще избере на кого да го връчи. Ще търсим поддръжка от всичките наши някогашни съдружни сътрудници ", сподели депутатът от " ИТН " Пламен Абровски в студиото на " Денят ON AIR ".

На въпроса дали в Има Такъв Народ са обезпокоени, че от " Продължаваме промяната " не желаят да влизат в диалози с тях, гостът съобщи, че не е сигурен дали това са думите на " Продължаваме промяната " или на Асен Василев.

" Аз също се срещам с сътрудници от " Продължаваме промяната " в коридорите и те също не желаят избори. Не виждам за какво да не подкрепим мандат, в случай че е даден на Българска социалистическа партия или Демократична България в това число, в случай че бъде даден на " Продължаваме промяната ". Условията ще бъдат какъв ще бъде кабинетът, тъй като е извънредно значимо кой ще работи. Много по-важна е обединението, която ще бъде в Народно събрание, да работи добре и да има визия какви политики ще се вършат ", акцентира Абровски пред Bulgaria ON AIR.
Според него по-добре е политиците, които ще вършат политиката, да си стоят в Народно събрание и да дадат опция на специалистите от ден 1 да стартират да работят и да знаят какво вършат, а не да влизат хора, които занапред ще се учат.

" Експерти самостоятелни има, които са политически неукрасени, тъй като ние имаме потребност от такива хора да извършват политиката, която ще се прави в Народно събрание ", разяснява гостът.

Ако приемем, че Кирил Петков или Асен Василев още веднъж са предложение за министър-председателския пост, Абровски уточни, че един човек, който настъпи мотиката 2 пъти, съгласно него няма правото да ръководи.
На въпроса какво е лицето на България пред Европа политикът отговори, че сега България към този момент няма лице.

" Когато кажеш нещо, още повече когато си представител на страната и над тебе няма никого, би трябвало да можеш да го докажеш, а не да подвеждаш хората. Не може единственото нещо, което е положително и което няма проблем, да е износът от България към Турция на живи животни ", показа гостът.

Той добави, че по време на инспекция на " Капитан Андреево " са го посрещнали на входа на границата безусловно всички чиновници на Българската организация по сигурност на храните, които не са били на промяна.

" Те бяха подготвени на момента да си хвърлят оставките и да изоставен, тъй като бяха отвратени от отношението към тях. Те носят отговорност, поставят персонални печати като митничарите. Като постави печата, дава отговор за това, което е видял. Одиторите са установили, че няма никаква хигиена, а там минава храна. Констатирали са, че сега " Капитан Андреево " е бил задръстен от камиони. В момента хаусът на " Капитан Андреево " е огромен и тези хора не могат да схванат, че европейските инспектори идват с цел да ревизират каква е системата на надзор, която страната е поставила ", описа Абровски.

Политикът заключи, че системата на надзор на БАБХ би трябвало да се промени и че страната би трябвало да има един буфер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР