Президентът Румен Радев ще връчи мандата за съставяне на правителство

...
Президентът Румен Радев ще връчи мандата за съставяне на правителство
Коментари Харесай

Без надежда за нов кабинет: Радев връчва мандат на Има такъв народ в сряда

Президентът Румен Радев ще връчи мандата за сформиране на държавно управление на втората политическа мощ – " ИТН " в сряда. Очаква се партията на Слави Трифонов да го върне незабавно. Мандатът ще бъде взет от международната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова. Според шоумена тя ще го върне на секундата. Така президентът ще би трябвало да връчи мандата на трета политическа мощ. Коя ще е тя, към този момент не е ясно.

Най-вероятният сюжет ще е разформироване на Народното събрание и назначение на служебно държавно управление, което да провежда нови избори. Във вторник, че в идващия парламент ще влязат същите партии, само че дружно с " Патриотите ". Това значи, че ГЕРБ ще имат опция за по-голяма парламентарна поддръжка за възможен кабинет.

" Радвам се, че го видях Слави жив и здрав, с подготвеност да ръководи...някога при безусловно болшинство. Такова никой в никакъв случай няма да има. Резултатите ще са сходни. Дори да приемем теоретично – Слави е първи, не ни желае нас, би трябвало със същите тези партии, те ще са в Народното събрание, с един, с двама, с пет повече, по-малко депутати, само че влязат и " Патриотите " към този момент. Тогава отново ли ще кажем: " Докато не ми дадете цялата власт еднолично да ви ръководя, отново на избори ", съобщи Борисов в следващото си фейсбук включване.

, че Има Такъв Народ няма да сформира кабинет, тъй като няма задоволително депутати. Шоуменът даде да се разбере, че няма търси поддръжка от партии на статуквото.

" Не е правилно, че бягаме от отговорност. Това е все едно на един камикадзе, който не желае да се самоубие, ти да му кажеш: Ти си страхливец ", изясни той, от Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР