Президентът Румен Радев реши да връчи третия мандат за четвърти

...
Президентът Румен Радев реши да връчи третия мандат за четвърти
Коментари Харесай

Президентът връчва третият мандат на БСП: Какви са нагласите на партиите


Президентът Румен Радев реши да връчи третия мандат за четвърти път на. Така социалистите ще създадат опит за следващ път да сформират държавно управление, откогато сме в политическа рецесия и серпантина от предварителни избори.

Неофициално се разясняваше, че има алтернатива досието да отиде и в „ “. Парламентарните сили са скептични, че с мандат на ще се стигне до държавно управление.

През седмицата ще събере Националния съвет на партията, с цел да реши по какъв начин да подходи към третия мандат.

„ Ще създадем вероятното да създадем атмосфера на разговор, в случай че тя роди държавно управление добре, в случай че не Конституцията е ясна “, уточни пред bTV.



Ясно е, че няма да поддържа кабинет на социалистите.

„ Президентът за какво реши да връчи на за четвърти път мандат на - аз не мога да предсказвам. Само бих споделила възможностите за държавно управление понижават доста съществено “, разяснява, ръководител на ПГ на -СДС.

„ “ ще отиде на диалози с, само че дефинират договаряния с „ “ като по-лесни.

„ С оглед на поръчките на политическите сили наподобява, че този мандат много мъчно ще бъде осъществен “, уточни Никола Минчев.



А от „ “ показаха терзания че акцията в криптобанката се трансформира от ден на ден в политическа вест. изясни, че акцията против „ Нексо “ и против депутата им Албена Симеонова са пристигнали, откакто е станало ясно за опцията Демократична България да получи мандат.

От първо ще желаят да чуят целите на преди да дадат поддръжка, а в случай че бъдат поканени на диалози, ще седнат на масата. Според „ “ не може да осъществя мандата, а „ “ изрази подготвеност за диалози.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР