Президентът Румен Радев провежда днес консултации с представители на парламентарните

...
Президентът Румен Радев провежда днес консултации с представители на парламентарните
Коментари Харесай

„БСП за България“ при президента: Премиерът трябва да бъде излъчен от "Продължаваме промяната"

Президентът Румен Радев организира през днешния ден съвещания с представители на парламентарните групи в 47-ото Народно заседание. Това е вторият кръг съвещания преди да вземе решение на коя от тях да връчи третия мандат за сформиране на държавно управление.

За среща на „ Дондуков “ 2 дойдоха представителите на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.

" Декларираме нашата подготвеност – в случай че получим третия мандат, да поставим старания, с цел да има устойчиво ръководство ", това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

В отговор на въпрос на президента Нинова сподели, че са безапелационни, че министър председателят би трябвало да бъде излъчен от " Продължаваме промяната " и че избират политически вместо експертен кабинет, с цел да се носи ясна политическа отговорност.

" Партиите и вътре в обединението не престават да чертаят разграничителни линии, тъй че партията, която ще вземе третия мандат ще има основна роля. Вашето мнение е значимо - подготвени ли сте и с кого да влезете в разговор и при каква стратегия, с цел да се образува стабилно ръководство. Готови ли сте на диалози, и то освен вътре в ръководещата коалиция ", на тези въпроси чака да чуе отговор Румен Радев по време на срещата с левицата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР