Президентът Румен Радев показа, че не той стои зад проекта

...
Президентът Румен Радев показа, че не той стои зад проекта
Коментари Харесай

Симов: Време е партиите на протеста да се държат сериозно

Президентът Румен Радев сподели, че не той стои зад плана “Продължаваме промяната”, счита Александър Симов от Българска социалистическа партия.

" Смятам, че Румен Радев не би застанал зад “няма ляво-няма дясно” и “с дясна политика постигаш леви цели”, сподели той пред Nova News.

“Не считам, че могат да пернат гласове от Българска социалистическа партия. Хората обичат новите играчи”, отговори той на въпрос дали социалистите се опасяват от плана на Кирил Петков и Асен Василев.

Симов е безапелационен, че Българска социалистическа партия се държи най-отговорно и упорства за това да се образуват цели, които да се следват за развиването на страната. По думите му предварителните парламентарни избори са разкош, който ще костват доста на българите.

Социалистът е безапелационен, че посланията би трябвало да съдържат съответни неща, да се каже какви ограничения и по какъв начин ще се усъвършенства животът на българите.

Симов счита, че вътрешните пререкания сред така наречен " партии на митинга " са провалили договарянията за сформиране на кабинет в границите на предходното 46-ото Народно заседание.

" Мисля, че е извънредно време някои от партиите да излязат от тийнейджърския си интервал и да тропат с крайник и да споделят, че единствено те са прави ", настоя някогашният народен представител.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР