Президентът Румен Радев отправи традиционното си телевизионно обръщение към нацията

...
Президентът Румен Радев отправи традиционното си телевизионно обръщение към нацията
Коментари Харесай

​Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов честитиха Новата година

Президентът Румен Радев насочи обичайното си телевизионно послание към нацията броени минути преди настъпването на Новата година. Той пожела 2019-а да донесе здраве във всеки дом, мощ на духа, с цел да преодолеем компликациите и смелост в сърцата, с цел да сбъднем фантазиите си. Пожелания за новата година насочи и министър председателят Бойко Борисов. Във Facebook той пожела през 2019 година дружно да работим за надграждане на постигнатото и новата година да бъде по-добра за всички!

Държавният глава пожела Бог да пази България и да благослови напъните на достойните, които творят положително. Такива постоянно е имало, има и през днешния ден, сподели президентът. Същевременно Румен Радев означи, че през миналата година не сме сторили нужното, с цел да може 2019-та да бъде по-лесна, в противен случай:
Румен Радев - президент на Република България: Т ова бе година на корупционни кавги и ерозия на демократичните права и институции. Проблемите бяха отсрочвани, само че не и решавани. Примирихме се със застоя и безвремието, с неналичието на цели и промени. Преглътнахме растежа на цените и ниските приходи. Зачеркнахме машинното гласоподаване и други хрумвания, гарантиращи почтени избори. Продължава отстъплението на закона и справедливостта пред произвола.
2019-а ще бъде такава, каквато я сътворим с общи старания, сподели още президентът Румен Радев.
 Новогодишно послание на президента на Р България Румен Радев Новогодишно послание на президента на Р България Румен Радев
Президентът на Р България Румен Радев насочи обичайното си послание към нацията броени минути преди настъпването на Новата година.

Премиерът Бойко Борисов пожела от своя страна 2019 година да бъде по-добра за всички!
Бойко Борисов, министър-председател: " Нека през 2019 година дружно да работим за надграждане на постигнатото и да бъде по-добра за всички! Честита Нова Година! "
Във Facebook министър-председателят написа, че е минала една година, изпълнена с доста провокации. България за първи път е поела председателството на Съвета на Европейския съюз. " Доказахме - написа Борисов, - че можем да бъдем дейни участници в дебатите за развиването на Европейския съюз. "

Бойко Борисов, министър-председател: " Измина една дълга година, изпълнена с доста провокации. За първи път България пое председателството на Съвета на Европейски Съюз. Доказахме, че можем да бъдем дейни участници в дебатите за развиването на Европейски Съюз, миграцията, присъединението на Западните Балкани към Съюза, че може да пазиме националния си интерес по значими въпроси като правата на българските жители във Англия след Брекзит. "
Премиерът написа също по този начин: " Доказахме, че можем да бъдем водач в района, водейки дейни диалози със съседите ни за реализирането на взаимни планове и развиването на всички страни на Балканите. "
Бойко Борисов, министър-председател: " Доказахме, че можем да бъдем водач в района, водейки дейни диалози със съседите ни за реализирането на взаимни планове и развиването на всички страни на Балканите. През годината работихме интензивно и във вътрешен проект. В мощ влиза рекордно огромен държавен бюджет с растеж на Брутният вътрешен продукт, пенсии, заплати, като изключително внимание отделяме на образованието и на хората в неравностойно състояние. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР