Президентът Румен Радев открива кръгла маса, посветена на възможностите за

...
Президентът Румен Радев открива кръгла маса, посветена на възможностите за
Коментари Харесай

Радев: Шефът на ДАНС не може да бъде освободен заради липса на доверие от премиера

Президентът Румен Радев открива кръгла маса, отдадена на опциите за рационализация на Българската войска посредством използване на налични новаторски технологии.
Прочетете още
България е част и от Фонда на НАТО за нововъведения, през който съдружници могат да поддържат започващи компании, работещи по технологии с двойна приложимост.

" Благодаря на всички жители, които излязоха и гласоподаваха. Всеки нов кмет идва с очакване за промени към по-добро, само че това е огромна отговорност. Местната власт ще би трябвало с изключение на всичко да се оправи и с рекордно ниската изборна интензивност, която неизбежно към този момент намалява легитимността ", сподели президентът.

По отношение на предварителното освобождение на ръководителят на ДАНС Пламен Тончев президентът разяснява:

" Реалните претекстове са известни от дълго време. Чухме ги в оня запис и те целят преодоляването на службите. Една власт е мощна със спазването на закона, а не с позиционирането си над него. Внимателно чух изказването на премиера в петък вечерта. В закона за ДАНС ясно са посочени основанията, при които може да бъде освободен ръководителят на ДАНС. И измежду тях не попада липса на доверие от министър ръководителя ", акцентира Румен Радев.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР