Президентът Румен Радев коментира лаконично изборния кодекс. Той заяви, че

...
Президентът Румен Радев коментира лаконично изборния кодекс. Той заяви, че
Коментари Харесай

Румен Радев за Изборния кодекс: Категорично мнение ще има, когато дойде при мен

Президентът Румен Радев разяснява сбито изборния кодекс. Той съобщи, че ще работи „ институционално “. Държавният глава посети Хасково по покана на районния бизнес, оповестява Българска национална телевизия.

Президентът Румен Радев не отговори изрично дали ще наложи несъгласие върху гласуваните през вчерашния ден промени в Изборния кодекс.

Румен Радев, президент на Република България: Има време, дано първо законът да пристигна при мен, той още не е пристигнал. Категорично мнение ще има, когато пристигна при мен законът, разгледаме го в детайли и реша какво да върша. Аз работя институционално.
На срещата с локалния бизнес, Румен Радев разяснява, че точно бизнесмените имат водеща роля за възстановяване на живота на хората.

Според него каквито и стопански, данъчни и обществени модели да се създават и ползват, те няма да имат резултат, в случай че не се смени коренно политическата среда и стилът на ръководство в страната. Затова е нужна по-голяма бистрота за метода, по който се вземат значими управнически решения, изключително що се отнася до харченето на обществен запас, съобщи Румен Радев.

Гражданите пък би трябвало да упорстват от властта да извършва по най-хубавия метод публичния контракт.

Румен Радев, президент на Република България: Това ще рече, че властта да обезпечи транспарантна и обективна социална и бизнес среда, да понижи административните тежести, да се вкара най-накрая електронното ръководство, да се поръчител частната благосъстоятелност, да се подтиква инициативността, конкурентността, самодейността на бизнеса.
Според Румен Радев другият значим въпрос е да се подсигуряват транспарантни и ясни критерии и условия за достъп на всички компании до публичните поръчки. Това значи да се оправим с най-важния проблем на обществото ни - безнаказаните престъпност и корупция, съобщи президентът.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР