Президентът Румен Радев кани ГЕРБ-СДС на консултации преди връчването на

...
румен РадевБългарияРадев открива конференция за 30-годишнината от присъединяването ни към конвенцията за правата на човекаБългария„Имаме нужда от помощта на България“. Българи от Украйна с писмо до Радев, Донев и парламентаБългарияЙотова: Президентът ще започне консултации тогава, когато прецениБългарияПарламентарната група на БСП иска от Радев да спре да се меси в работата ѝИзбор на редактораТрябва да търсим провала за Шенген в България, не в НидерландияБългарияАндрей Гюров: ГЕРБ придумаха БСП да реши техния проблем с председател на парламентаВАШИЯТ КОМЕНТАР Отказване на отговораМоля въведете коментар!Моля въведете името си тукЗапомни ме при следващ коментарОще от: България, На фокус, ТопновинаПарламентът изслушва финансовия министър (НА ЖИВО)25.10.2022, 10:48КТБ
Коментари Харесай

Радев вика ГЕРБ на консултации утре



Президентът Румен Радев кани ГЕРБ-СДС на съвещания преди връчването на първия мандат за сформиране на държавно управление в утрешния ден. Това заяви той пред публицисти през днешния ден. Радев посочи, че няма да бърза с раздаването на мандатите, тъй като Народното събрание имало да свърши доста работа.

„ Очаквам партиите да поемат отговорност и да не се позволява грешката на последния парламент. Тогава въпросът за властта обсеби цялата активност на Народното събрание. Парламентът потъна в кавги, което обезсили и активността му ”, добави той.

По думите му е изключително значимо Народното събрание да прегледа Закона за държавния бюджет.

На въпрос дали е оптимист, че постоянен кабинет ще бъде формиран, той уточни, че може да отговори едвам след консултациите и връчването на първия мандат.

По думите му вероятно връщане на хартиената бюлетина значи „ фрапантно увеличение на недействителни избор и още веднъж сагата с неведнъж поправяни изборни бумаги “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР