Президентът Румен Радев изпрати абитуриент. Синът му Георги завърши XII

...
Президентът Румен Радев изпрати абитуриент. Синът му Георги завърши XII
Коментари Харесай

Синът на президента ги събра и бившата му половинка / СНИМКИ

Президентът Румен Радев изпрати зрелостник. Синът му Георги приключи XII клас в столичното 138 СОУ за западни и източни езици „ Проф. Васил Златарски “. Преди балната вечер на Радев-младши със съучениците му в столичен хотел цялата фамилия на зрелостника се събра на церемониален обяд в ресторант в София.

Подготовката за празничната вечер на Георги стартира още от утринните часове на деня. По обяд синът на президента, дружно с майка си Гинка, баба си Добринка по майчина линия и по-голямата си сестра Дарина излязоха от фамилния апартамент в столицата. Четиримата се качиха в персоналния автомобил на Георги и потеглиха към заведението, където родата подвигна тостове за завършването му.

За своя бал младият правоприемник на президента беше заложил на грациозен мрачен костюм с черна риза. Майка му Гинка сияеше в зелена публична рокля, а сестра му Дарина не изневери на стила си и се появи с феерична младежка лилава рокля. И до момента в който някогашната жена на Радев се бе натъкмила с елегантни обувки на висок ток, дъщерята на президента още веднъж избра да бъде със спортни бели кецове. И двете дами обаче бяха с професионален макиаж и прически.

През цялото време, до момента в който се качи в колата на сина си, Гинка разговаряше оживено по телефона и не спираше да се смее, евентуално получавайки поздравления за радостния мотив. Въпреки че президентът Радев бе извънредно зает навръх 24 май, въпреки всичко намерил време в промеждутъка от публични събития да отскочи да види сина си. Неговата майка Станка, която пристигнала особено от Славяново, както и фамилията на по-голямата му сестра Лозана също били поканени на тържеството.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР