Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава прекараха празниците в

...
Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава прекараха празниците в
Коментари Харесай

След постите: Президентът Радев поиска да купи кебапчета на Деси Радева, но майсторът на скарата му отказа

Президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава прекараха празниците в живописното планинско градче Трявна. Двамата посрещнаха Възкресение в църквата Свети Архангел Михаил. След края на постите Радев и брачната половинка му пробваха локалните специалитети. Майсторът на скарата Захари Захариев съумя да притегли президентската двойка да опита от кебапчетата му, оповестява Bulgaria on air.  На фрагментите се вижда, че президентът се пробва да заплати за вкусната храна, само че майсторът му отхвърля. Президентът насочи и великденско приветствие от персоналната си страница във Facebook.

  " Скъпи сънародници, във великия ден на Христовото Възкресение дано си пожелаем да крепне вярата, вярата и любовта сред всички нас, българите. Да не слабее волята ни да творим положително, даже когато срещаме недоумение и неприязън ", написа Радев по случай най-светлия празник за православните християни. " В тестванията да не губим вярата си, тъй като всеки Великден ни връща упованието в справедливостта и живота. Да обичаме близък си, тъй като любовта е празна дума, в случай че не обърнем внимание на хората, които са директно до нас ", приключва посланието си президентът.

Няколко дни по-рано точно на Разпети петък президентската двойка посети и представлението на паметната рок опера " Исус Христос суперзвезда " в София. Те не пропуснаха и опцията да се снимат с Тед Нийли – истинският реализатор на ролята на Христос, превъплътил се в облика над 2000 пъти, както и с любимеца на публиката Ник Майа - бразилецът, успяващ да трансформира и Юда в суперзвезда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР