Президентът Румен Радев е на мнение, че случаят с убийството

...
Президентът Румен Радев е на мнение, че случаят с убийството
Коментари Харесай

Президентът Радев: Случаят с убийството в Русе разкри огромния дефицит на доверие

Президентът Румен Радев е на мнение, че казусът с убийството на Виктория Маринова в Русе е разкрил големия недостиг на доверие в нашите институции.

Той изрече най-искрени съболезнования на фамилията на Виктория Маринова. „ Емоциите в такива случаи не са най-хубавият консултант. Разбирам, че от всяка неправда боли, всяка неправда, несъмнено, е мотив за отвращение. Но този случай разкри големия недостиг на доверие в нашите институции както вътре в страната, по този начин и на открито. Разкри също по този начин и двойния критерий, с който се мери цената на човешкия живот ", уточни президентът.

„ Очаквам органите на реда и съдът да покажат освен на българските жители, само че и на нашите сътрудници, да покажат на света, че такива закононарушения в България се разкриват дейно и се санкционират с най-голямата суровост на закона ", безапелационен беше Радев.

Внасянето на един избор на съмнение в Народното събрание не всеки път значи съществена цел събаряне на държавното управление, означи още президентът. Според него е значимо да има спор по публично значими тематики.

Той участва на тържествата във връзка 150 години град Троян.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР