Президентът Румен Радев е на финалната права при създаването на

...
Президентът Румен Радев е на финалната права при създаването на
Коментари Харесай

ВРЕМЕ Е: Румен Радев прави партия „Трети март“

Президентът Румен Радев е на финалната права при основаването на своя партия, която ще се споделя „ Трети март “. По средата на своя втори мандат генералът от авиацията самичък стигнал до убеждението, че единственият късмет да се промени курсът на страната, е да се появи нова политическа групировка, която ще продължи евроатлантическия ни път, само че ще се опита да ни откъсне от многото задушаващи ни зависимости.

На първо място това била цялостната симбиоза сред елементи от настоящето ръководство и средите на Демократическата партия в Съединени американски щати, които реализират експорт на демократизъм от Вашингтон по целия свят, в това число и в България разкриха за „ Филтър “ хора от най-близкото обграждане на президента. На второ място било дейното присъединяване на страната ни във войната сред Русия и Украйна. Не е загадка, че от „ Дондуков “ 2 от дълго време упорстват София да има по-неутрална позиция към спора, като Унгария да вземем за пример.

Планът е узрял и Румен Радев щял да се възползва от обстановката, считат нашите информатори. Първоначално президентът считал да не се обявява намерено зад плана, тъй като по. Конституция функционалностите му са доста по-различни и не му е разрешено да членува и още по-малко да оглавява политически партии.

Реклама

Въпреки това Радев даде явен знак, че нещо готви по време на церемонията, отдадена на 146-годишнината от Шипченската епопея. От знаковия връх в Централна Стара планина президентът разгласи, че 3март е „ алената линия на нашето самообладание, която националното придвижване няма да допусне да бъде заличена “.

Румен Радев атакува гневно държавното управление и партиите, които го поддържат, като ги упрекна, че страдат от властова булимия, заплашват демокрацията и приготвят опорочаване на изборите.

При избрани условия обаче Радев бил подготвен даже на по-решителна крачка по преодоляването на властта в страната, а точно да напусне прибързано президентството и персонално да оглави бъдещия план, с цел да завоюва изборите и скоростно да изпрати кирчовците и кокорчовците от „ Продължаваме промяната “ там, където им е мястото – на бунището на историята.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР