Президентът няма да има политически проект. Това заяви в сутрешния

...
Президентът няма да има политически проект. Това заяви в сутрешния
Коментари Харесай

Съветник на президента проговори за връзката си с Илия Павлов и разкри ще прави ли Радев партия

Президентът няма да има политически план. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия проф. Александър Маринов - ръководител на Стратегическия съвет към президента.

Според Маринов, репликата "мутри във властта " е фигуративна, описваща метода на ръководство. По думите му, имало мутри в ръководството, само че не всички са такива – той обаче не посочи с имена.

"Познавам се с доста хора ", отговори той във връзка негови фрагменти от 90-те години с Илия Павлов и връзките му с Васил Илиев.

"Началникът на кабинета не може да е свободно плаваща шамандура. Утре някой ще си каже, че щом той е с Българска социалистическа партия, значи има топли връзки ", сподели проф. Маринов във връзка освобождението на някогашния шеф на президентския кабинет - Калоян Методиев.

Причината е била, че той е участвал на тържество на Корнелия Нинова по случай втория ѝ лидерски мандат в Българска социалистическа партия.

Не мисля, че президентът "страни гнусливо " от Българска социалистическа партия. От момента, в който бе определен за президент, той страни от всички партии, добави още той.

"Служебното държавно управление не може да е углавен избор или да вкара някого в пандиза. Когато се каже, че едно държавно управление не регистрира разноски, това по какъв начин се счита на опасност ", попита проф Александър Маринов.

Професорът счита, че спорът Борисов- Радев е тъй като министър председателят харчи държавни пари без отчетност. "Въпрос на струпване е това, че президентът смъкна доверие от държавното управление ", добави ръководителят на Стратегическия съвет към президента.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР