Президентът не желае да съдейства да има правителство. Това заяви

...
Президентът не желае да съдейства да има правителство. Това заяви
Коментари Харесай

Нинова: Радев не желае да съдейства да има правителство. Внася агресия и разделителни линии

Президентът не желае да спомага да има държавно управление. Това съобщи от Хасково водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, предава Нова.тв
 
„ Мисля, че може да има постоянно държавно управление. Но за мен шокираща е разграничителната линия сред президента и партиите. Днешните съвещания с Демократична България бяха повече от остри, повече от нападателни.

 

Отношението на президента към партиите, които го издигнахме и подкрепихме към този момент е показателно - във война и с нас, и с Политическа партия, и с Демократична България. Това не е добре за страната. Президентът внася експанзия и разграничителни линии ”, сподели Нинова.

 

„ Отговорността пред нас, всички партии, е още по-голяма - да намерим пътя към постоянно държавно управление и работещ парламент. Обратното е придвижване към президентска република с големи стъпки ”, сподели още Нинова.

 

„ Президентът обвързва даването на третия мандат с дата за изборите. Той предопределя занапред, че няма да има държавно управление, което не е негова работа. Негова работа е да връчва мандати. Той не желае да спомага да има държавно управление ”, счита Нинова.

 

Ако от Българска социалистическа партия получат мандата, те ще създадат всичко допустимо да има държавно управление. Нинова отхвърля да разяснява избори, преди да са изчерпани мандатите.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР