Президентът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира настоящето и бъдещето

...
Президентът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира настоящето и бъдещето
Коментари Харесай

Сашо Попов за настоящето и бъдещето на волейболния ЦСКА

Президентът на волейболния ЦСКА Александър Попов разяснява сегашното и бъдещето на клуба по време на конференцията в Пресклуб " България ", на която бе показан новият спонсор Efbet.
 Efbet е новият спонсор на волейболния клуб ЦСКА Efbet е новият спонсор на волейболния клуб ЦСКА
" Изминалото лято, предвид на икономическата обстановка в света, беше мъчно за нас. Ние сме единствения клуб в България, който заплаща наем и консумативи в залите, в които спортуват състезателите ни. Като образец ще дам януари месец, за който тези разноски възлизаха на 50 000 лева ", показа Попов.

" Както казахме и преди година на конференцията, на която представихме генералния си спонсор Сънотех, задачата на клуба е да се обвърже с колкото се може повече компании, които имат отношение, както към ВК ЦСКА, по този начин и към развиването и възпитанието на децата ", продължи президентът на " алените ".
6  Пресконференция на волейболен клуб ЦСКА
" Приоритет на клуба е ДЮШ. Само с напъните на досегашните ни рекламодатели и сътрудници бихме могли да продължим нейното развиване и да поддържаме материалната база, само че мъжкият внушителен тим щеше да има големи усложнения. Благодарение на Сънотех и Efbet ще се опитаме да изградим боеспособни представителни тимове. "
 ЦСКА с освежен състав, завръщат се легионери и опитни състезатели ЦСКА с освежен състав, завръщат се легионери и опитни състезатели
" Тази година мъжкият тим е напълно изменен. От миналогодишия състав останаха 4-5 състезатели. Завърнаха се няколко юноши на клуба – Димитър Димитров, Владимир Станков, Иван Колев, Владислав Пейчев, Иван Чолев. Привлякохме и Александър Симеонов и Методи Ананиев, както и хърватския национал Иван Михал. За късото време, което имахме, считам че изградихме добър и обединен колектив ", сподели още Сашо Попов.

Мъжкият тим на ЦСКА стартира борбата в шампионата против Добруджа 07 (Добрич), като срещата е в петък (14 октомври) от 18,00 часа в зала „ Васил Симов “.
 Тони Зетова и Ивайло Стефанов стават ръководители на ДЮШ на волейболния ЦСКА Тони Зетова и Ивайло Стефанов стават ръководители на ДЮШ на волейболния ЦСКА
" Женският тим пък ще продължи да дава път на млади и перспективни състезателки, като се надяваме и този сезон да бъдат измежду медалистките ", съобщи Попов.

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР