Президентът на Ultimate Fighting Championship Дейна Уайт изненадващо разкри, че

...
Президентът на Ultimate Fighting Championship Дейна Уайт изненадващо разкри, че
Коментари Харесай

В UFC не желаят Ронда Раузи обратно

Президентът на Ultimate Fighting Championship Дейна Уайт изненадващо разкри, че не желае някогашната шампионка в категория петел Ронда Раузи да се завърне в клетката на бойната организацията.

"Не бих желал Ронда да се завърне. Аз съм угрижен за нея, а и тя има задоволително пари. Не желая това да се случва ", съобщи Уайт.

Заявлението на Уайт шокира мнозина в света на смесените бойни изкуства, основно поради обстоятелството, че Раузи в миналото беше неговата най-голяма "златна кокошка ". Уайт е наясно с този факт, само че желае положителната му другарка да си вземе неограничена почива от компликациите в бойни спортове.

Дебютът на Ронда Раузи в кеча може да стане действителност

"Всичко зависи от Ронда, само че в случай че погледнете живота й, откогато тя е била малко момиче е стартира да се занимава с джудо. След това отиде на две олимпийски игри и в последна сметка завоюва орден. След това тя завърши с това и се концентрира върху смесените бойни изкуства. Започна да тренира с концепцията да стане международна шампионка и го направи. След това отбрани шест пъти купата си и сътвори цялата женска категория, която все още процъфтява в UFC. Сега тя е на 30 години, нямала е персонален живот от самото начало. Сега към този момент го има, преди малко се е оженила и е необикновено щастлива. Сега е момента за нея да премине към идната глава от живота си ", обоснова се Уайт.

Доминантната серия на Раузи в UFC, която завърши през предишния декември, най-вероятно ще остане най-значителната в историята на смесените бойни изкуства при дамите. В очите на Уайт и в тези на доста други, олимпийският бронзов медалист няма какво повече да реализира в спорта.

"Какво ще има да потвърждава в UFC? Преди всичко тя към този момент е различен човек. Тя разполага с доста милиони долари, задоволително, с цел да не работи в никакъв случай повече. Сега тя открива нова глава в живота си. Радвам се за нея, тя ми е другарка. Не мисля, че има освен това, което тя да потвърди тук (в UFC) ", приключи Уайт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР