Президентът на Украйна Володимир Зеленски постигна дипломатическа победа, след като

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски постигна дипломатическа победа, след като
Коментари Харесай

Путин ще направи всичко възможно Украйна да не влезе в ЕС

Президентът на Украйна Володимир Зеленски реализира дипломатическа победа, откакто Европейският съюз утвърди началото на договарянията за присъединение на страната му. Но президентът на Руската федерация Владимир Путин е решен да направи всичко допустимо, с цел да попречи на Украйна да реализира тази цел, съобщи.

" Това е значим миг за Украйна. Сега украинците имат късмет да реализират задачата, която си сложиха преди съвсем 10 години, когато се надигнаха, с цел да смъкват съветското ръководство. И това им дава още повече мощ да се борят ", написа Sky News.
Но тъкмо в деня, в който водачите на Европейски Съюз се срещнаха в Брюксел, в Москва съветският президент приказва на конференция, където още един път акцентира: войната има за цел да унищожи Украйна като страна, твърди медията.

" Ако той завоюва, тази дипломатическа победа за президента Зеленски няма да има значение; Украйна няма да стане член на Европейски Съюз “, се отбелязва в публикацията.

А рисковете от това са обилни, добавя Sky News, като напомня, че Украйна изпитва съществени усложнения поради намаляващата поддръжката от нейните съдружници.

" Въпреки всички танкове, доставени от Запада, западното образование и западната тактика, украинската контраатака приключи с крах, пораждайки съществени подозрения за това, което ще се случи по-късно. Русия се поучи от грешките си и се въоръжава с автократични съдружници по-бързо, в сравнение с Украйна. И времето е на страната на Путин “, се отбелязва в публикацията.

В същото време по пътя на Украйна към Европейски Съюз има още доста стадии, всеки от които може да обезсили тези шансове, обобщава малкия екран.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР