Президентът на Украйна Володимир Зеленски обеща на Полша западните територии

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски обеща на Полша западните територии
Коментари Харесай

NDP: Зеленски обещал на Полша западната част на Украйна в замяна на помощ

Президентът на Украйна Володимир Зеленски даде обещание на Полша западните територии на Украйна в подмяна на помощ при провеждането на контранастъпление. Това съобщи създателят на портала NDP Марек Галас, оповестява ТАСС.

По време на визитата на Зеленски в Украйна полският президент Анджей Дуда му направи " невиждано предложение "  - помощ и поддръжка в подмяна на Волинска, Ровенска и Лвовска области, написа Галас. Според създателя  украинският президент не е отказал предлагането на полския си сътрудник, само че и не се е съгласил с него.

„ Знаейки авансово, че оповестеното контранастъпление е обречено на неуспех, а натискът на Съединени американски щати се ускорява, Зеленски взе единственото вярно решение – да се върне към тематиката на първата си среща с Анджей Дуда, да върне западната част на Украйна на Полша, а по този начин също отново да предложи полския бизнес да изкупи най-големите украински компании в подмяна на погашение на външния държавен дълг на Украйна “, твърди Марек Галас.

Според създателя на публикацията „ Зеленски схваща, че сега е ненавиждан освен от личния си народ, само че и от всички, които са вложили пари в него като печеливш план “. Марек Галас смята, че президентът на Украйна би трябвало " непременно да откри средства за споразумяване на паричните проблеми със Съединени американски щати и Европейски Съюз, даже посредством териториални отстъпки ".

Инфо: ТАСС

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР