Президентът на Украйна Володимир Зеленски анонсира в редовното си вечерно

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски анонсира в редовното си вечерно
Коментари Харесай

Зеленски: Ще има повече наши действия срещу руската терористичната държава

Президентът на Украйна Володимир Зеленски анонсира в постоянното си вечерно видеообръщение " огромни " вести за обстановката на фронта, унищожаването на щаба и логистиката на съветските окупатори, оповестява УНИАН.
 
Държавният глава е бил осведомен за това по време на съвещанието на щаба на Върховния главнокомандващ, сподели Зеленски във вечерно видеообръщение.
 
" Обсъдихме няколко съществени въпроса. Първият е съответната обстановка на фронта, нашите настъпателни дейности, отбранителните интервенции. Важни отчети за (ситуацията, бел. ред.) на изток, в южна посока. Също по този начин за унищожаването на логистиката и щабовете на окупаторите ", акцентира той.
 
Участниците в съвещанието на щаба са сложили и въпроса за снабдяването на украинската войска със снаряди. Зеленски означи, че Украйна работи върху това всеки ден, в това число в региона на доставките от сътрудници и търсенето на нови благоприятни условия в света.
 
" Ние ясно знаем по какъв начин да осигурим доставките и последователно усилваме размера на нашето украинско произвеждане. Това е един от главните цели ", сподели президентът.
 
Според президента щабът е изслушал и отчет от разузнаването за обстановката в съветския военно-промишлен комплекс. Президентът е подчертал, че в този момент Украйна ясно вижда кои области на напън върху Русия би трябвало да бъдат засилени, тъй че терористичните благоприятни условия да не порастват.
 
" Санкциите не са задоволителни. Ще има още. Ще има и повече наши, украински дейности против терористичната страна. Докато продължава експанзията на Русия, Русия би трябвало да усеща загуби ", акцентира Зеленски.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР