Президентът на Украйна Владимир Зеленски е обсъдил с президента на

...
Президентът на Украйна Владимир Зеленски е обсъдил с президента на
Коментари Харесай

Президентът на Украйна: Русия се самоубива

Президентът на Украйна Владимир Зеленски е разискал с президента на Съединени американски щати Джо Байдън по какъв начин да се окаже напън върху Русия, с цел да се постави завършек на войната и да се откри мир.

Това заяви президентът на Украйна Владимир Зеленски във видеообръщение.

" Русия ще бъде лишена от опцията да търгува обикновено със страните от Г-7. Колкото по-малко долари печели съветският бизнес и колкото по-малко налози получава съветската страна, толкоз по-малко благоприятни условия ще имат съветските военни да убиват нашия народ ", отбелязва президентът на Украйна.

Той добави, че водещи интернационалните компании към този момент напущат съветския пазар. Според него съветските управляващи „ сложиха страната си отвън световния свят, като започнаха война против нас, това е самозатваряне, угодничество и самоизтребление “.

Зеленски означи, че обменният курс на $ в московските обменни бюра към този момент е достигнал даже 200 рубли.

" Но това е единствено началото. Началото на интернационалните наказания. Следващата стъпка е да се забрани на Съединени американски щати въобще да изпращат долари в Русия. Това значи, че ще има дефицит на валута. Това значи, че обменният курс ще скочи още повече. Това значи, че цените ще се покачат. Това значи, че всеки жител на Русия ще почувства, че неналичието на мир е опасност персонално за него ", акцентира президентът на Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР