Президентът на UFC Дейна Уайт участва в много разгорещен дебат

...
Президентът на UFC Дейна Уайт участва в много разгорещен дебат
Коментари Харесай

Дейна Уайт в разгорещен спор за хонорарите на UFC бойците

Президентът на UFC Дейна Уайт взе участие в доста развълнуван спор по ESPN по отношение на хонорарите на бойците.

Тази тематика е много наболяла в последните години. Много от звездите на UFC считат, че взимат прекомерно малко и действително са надалеч от заплатите на огромните имена в бокса. Уайт през годините е споделял, че бойците му взимат доста повече пари от оповестените. Наскоро обаче първенецът Джон Джоунс и Хорхе Масвидал надигнаха нова вълна от неодобрение.
Dana White did NOT like @Foxworth24's questioning around sports labour on @FirstTake

(Part 1)pic.twitter.com/Y5zsS8mf4i
— Andy Stevenson (@andyste123) June 9, 2020 По време на предаването на ESPN First Take, на Дейна Уайт въобще не му се понравиха тематиките за справедливостта на договорите в UFC и профсъоюз на бойците.
" Някой съгласно вас има ли възприятието, че изкарва задоволително пари, " запита на собствен ред Уайт. " Никой не мисли по този начин. Ако приказваме за контракти, които са остарели и подписани преди три години - добре, може да седнем и да ги преговорим. Но тук става въпрос за контракти подписани преди по-малко от година. Преди месеци. "
Събеседникът му от другата страна, някогашният играч от NFL Доминик Фоксуорт, пък го отвърна:

White is fired up!

(Part 2)pic.twitter.com/UWz8YV3rXv
— Andy Stevenson (@andyste123) June 9, 2020 " Това че те са подписали договорите не значи, че са имали преимуществото в договарянията. Фактът че са ги подписали не значи, че тези контракти са обективни. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР